Controlytics

Interim controlling en Business Intelligence

POWER BI

Controlytics biedt voor Business Intelligence met behulp van Microsoft Power BI diverse oplossingen.

Binnen Microsoft Power BI kan op een gebruiksvriendelijke manier de gegevens geanalyseerd en gevisualiseerd worden. Dit biedt een wereld aan inzichten die veel verder gaat dan de bekende maandrapportages in Excel. 

Zelf aan de slag met Power bi

Werkt uw organisatie met Exact Globe, Microsoft Dynamics NAV of een ander pakket dan is veelal Power Bi direct te koppelen met uw data. 
Gebruikt uw organisatie Exact Online dan is directe koppeling niet mogelijk. Hiervoor heeft Controlytics een connector ontwikkeld.  

Microsoft Power BI is nog niet voor iedereen een bekende applicatie.  Jammer, want het biedt veel inzichten en gebruiksvriendelijke dashboards. Ook is het combineren van data uit verschillende bronnen makkelijk te realiseren. Zo creëert u nog meer inzichten!
Dus geen standaard rapportages maar uw eigen maatwerk rapportages. Dat geeft inzichten die uw onderneming nodig heeft!

Kunt u hier ondersteuning bij gebruiken? Dan is Controlytics u graag van dienst. Van een complete dashboard tot alleen wat ondersteuning op uurbasis. Neem contact op voor een demo of een sparsessie wat dit alles voor uw organisatie kan betekenen.

Power BI exact online connector

Speciaal voor Exact Online gebruikers heeft Controlytics een Power Bi Connector ontwikkeld. Deze connector zorgt ervoor dat data uit Exact Online eenvoudig zichtbaar en toegankelijk wordt in Microsoft Power BI desktop.

De data uit Exact is realtime beschikbaar, waardoor stuurinformatie gedurende de maand zichtbaar is.

powerbi

Wat zijn de voordelen?

Wij zijn erg blij met de connector, hiermee kan alle benodigde data snel en eenvoudig worden ingelezen. Dit betekent ook dat wij onze klanten binnen korte tijd van een uitgebreide rapportage kunnen voorzien.
Na de eerste setup bestaat de mogelijkheid om data automatisch te downloaden, zodat je altijd over up-to-date gegevens beschikt. Ook support bij issues of een aanpassing aan de connector wordt snel en zorgvuldig afgehandeld.
Kortom, goede service en een uitstekende connector voor een prima prijs.


N.B. (Nick) Vleugel
Business Analist
HLB Amsterdam Adviseurs Fiscalisten Accountants

https://www.linkedin.com/company/hlb-amsterdam
https://www.hlb.nl/amsterdam/

PROEFVERSIE

Tot 5 administraties
14 dagen alle functionaliteit uitproberen

€ 19 per maand

Tot 5 administraties
Ondersteuning voor Power BI gateway
prijs exclusief BTW